Sem Breda Tesner, diplomirana inženirka za oblikovanje tekstilij in oblačil. Svoje podiplomske študije sem nadaljevala v Londonu pri podjetju Colour me beautiful, kjer sem uspešno zaključila daljše izobraževanje in prejela certifikat za svetovalko podobe posameznika, ter izobraževanja  cmb corporate, ki je specializiran za vodenje seminarjev in delavnic v podjetjih in izobraževalnih ustanovah.
Imam že 20 let izkušenj pri svetovanju o celostni podobi posameznika. V mojem studiu se je zvrstilo že preko 900 individualnih strank, v podjetjih pa več kot 1200 slušateljev in slušateljic.
S specializacijo sem postala tudi trener za izobraževanje samostojnih CMB svetovalcev osebne podobe v Sloveniji kot tudi v JV Evropi .
Redno pišem tudi strokovne članke v revije in časopise objavljene v reviji Tajnica, Naša žena, Mens Health, Rina itd.


O blagovni znamki

Colour me beautiful je podjetje, ki izobražuje svetovalce za osebno podobo. Pred 30 leti je blagovno znamko in način dela  iz Amerike v Evropo pripeljala ga. Mary Spillane. Danes lahko zastopnike-svetovalce najdemo v 30-tih državah vključno z Veliko Britanijo, Nemčijo, Nizozemsko, Italijo, Španijo, Avstralijo, Hong Kongom, Južno Afriko, Argentino, kjer preko 1000 svetovalcev svetuje svojim zadovoljnim strankam. Število strank in razširjenost blagovne znamke sama govorita o njeni kakovosti!

BREDA TESNER ing. obl.

e: breda.tesner@cmb.si
t: +386 (0)1-549-26-50
gsm: 041-509-034